Mihalik Enikő is elkapta a koronavírust

2020.05.15. 11:13

Az Egyesült Államokban élő szupermodell, Mihalik Enikő is elkapta a koronavírust, ezt ő maga jelentette be egy Instagramon, a Marie Claire-nek adott interjúban.

A csütörtökön adott élő interjúban Mihalik elmondta, hogy még március elején érezte úgy, hogy elkapta az influenzát. Gyengének érezte magát, belázasodott, napokig nem bírt kikelni az ágyból. A legmagasabb láza 38,4 fok volt, és paracetamol ellenére sem volt hajlandó lejjebb menni.

A láz csak három napig tartott, nem köhögött, nem volt fulladásérzése, nem érzett nyomást a mellkasán. Amint elmúlt a láza, vele együtt eltűnt a szaglása és az ízlelése is, és nagyon erős fejfájása volt két napig. Elmondta, hogy az utolsó íz, ami visszajött neki, a mogyoróvajé volt.

Mihalik a betegség után elutazott Észak-Karolinába pár napra, majd amikor visszatér, akkor tesztelte magát egy magánklinikán, ahol kiderült, hogy koronavírusos volt.

A modell – aki félállásban egy nonprofit szervezetnél dolgozik New Yorkban – elmondta, hogy jelenleg azt tervezi, hogy várhatóan szeptembertől legalább egy tanévet Budapesten tölt, ahol a divatról szeretne tanulni. Az interjúban beszélt arról, hogy milyen New Yorkban átélni a járványt, miket főz mostanában, hogyan tartja a kapcsolatot a szüleivel, hogy hova menne legszívesebben nyaralni, illetve hogy mostanában ilyen fotósorozatokkal múlatja az időt:

Az interjút telefonról lehet megnézni a Marie Claire Instagramján, a profilképükre bökve.  • Hírek
  • Hírek