A legnagyobb bollywoodi színészcsalád három generációja vírusos lett

2020.07.12. 18:19 Módosítva: 2020.07.12. 21:27

Koronavírusos lett az indiai filmtörténet talán legnagyobb hatású színésze, a 77 éves Amitabh Bachchan, és a családtagjai is: fia, Abhishek Bachchan, menye, Aishwarya Rai-Bachchan és unokája, Aaradhya is.

A hírt Bachchan Twitteren jelentette be még szombaton, a bejegyzésében a színész azt írta, hogy pozitív lett a tesztje, ezért kórházba szállították. A kórház értesítette a hatóságokat is, a családját pedig szintén elkezdték tesztelni. Arra kért mindenkit, hogy ha az utóbbi 10 napban bárki a közelében volt, menjen el mindenképpen tesztre.

A család többi tagjának diagnózisát a színész fia, Abhishek jelentette be. A fiatalabb Bachchan szintén Twitteren írta, hogy neki és apjának is enyhék a tünetei, és arra kér mindenkit, hogy maradjanak nyugodtak, és ne pánikoljanak.

Az idősebb Bachchan Bollywood egyik legnagyobb hatású színésze, olyan filmekben szerepelt, mint a Sholay, a Deewar, a Don vagy az Amar Akbar Anthony, de mellette többször vezette a helyi Legyen ön is milliomos-változatot. A nyugati közönségnek annyira nem biztos, hogy ismerős figura, bár egy cameo erejéig feltűnt A nagy Gatsby című amerikai filmben.

Legutóbbi filmje, a Gulabo Sitabo kihagyta a mozikat és az Amazon streamingszolgáltatására került fel először, Magyarországon is elérhető.

Menye, Aishwarya Rai-Bachchan játszotta a főszerepet a Mátkaság és legénység című 2004-es brit filmben, illetve felbukkant A rózsaszín párduc-remake folytatásában 2009-ben.

(Variety)