Jeromos
9 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Meghalt mellrákban John Travolta felesége

000 1V37GI
2020.07.13. 07:54

Nehéz szívvel szeretnélek tájékoztatni benneteket, hogy gyönyörű feleségem, Kelly két év után elvesztette a mellrákkal vívott küzdelmét. Bátran harcolt a betegséggel, amiben sokak szeretete és támogatása segítette

– ezekkel a szavakkal jelentette be az Instagramon John Travolta hétfőn reggel, hogy felesége, Kelly Preston amerikai színésznő 57 éves korában, melldaganatban meghalt, írja az ET Online.

Travolta hozzátette, hogy feleségére mindig emlékezni fognak, és a nyilvánosság türelmét kérte a gyász idejére. Mint írta, most a gyerekeivel szeretne időt tölteni, akik elvesztették az édesanyjukat. Megjegyezte: biztosan érezni fogja a közönség szeretetét és támogatását, akkor is, ha ezekről nem jelez vissza.

A család szóvivője a People magazinnak hivatalos nyilatkozatot adott ki, amely szerint a színésznő 2020. július 12-én reggelt hunyt el, és egy ideje már gyógyszeres kezelés alatt állt.

Kelly Kamalelehua Smith, ismertebb nevén Kelly Preston és John Travolta 28 évig voltak házasok, egy lányuk (Ella, 20) és egy 9 éves fiuk van. Az egyik gyermeküket 2009-ben elgyászolták, Jett 16 évesen halt meg.

Preston emlékezetesebb filmjei közé tartozik a Mischief – Első randi (1985), az Ikrek (1988) és a Jerry Maguire – A nagy hátraarc (1996). 

(Borítókép: John Travolta és Kelly Preston Cannes-ban 2018-ban. Fotó: Loic Venance / AFP)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport