Bemutatják a Nyolc nőt Kecskeméten

2020.09.25. 15:49

A Nyolc nő című darab bemutatójával indul az új évad a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban, amely már az első előadástól biztonságos légtérrel várja nézőit. Robert Thomas nagy sikerű művét Kéri Kitty rendezésében nézheti meg a közönség, aki ezzel a darabbal mutatkozik be a Kecskeméti Nemzetiben. Az előadás kapcsán nem is csak nyolc nőről van szó, hanem valójában tizenkettőről, hiszen női rendező, rendezőasszisztens, súgó és jelmeztervező munkálkodik az előadáson.

A nézők biztonsága érdekében a teátrum az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint újító óvintézkedést vezetett be. A Kelemen László Kamarában ezen a héten, a nagyszínházban október elején, majd az első bemutatóra a Ruszt Stúdióban is felszerelnek új, kecskeméti gyártású légtisztító berendezéseket.

A színház által megrendelt készüléket a vírusok terjedésének megakadályozására fejlesztették tovább, zárt térben, UV-C sugárzással 99,9 százalékban semlegesíti a rajta áthaladó vírusokat, baktériumokat és penészgombákat. A készülék a padló felől szívja be a levegőt és a mennyezet felé fújja ki, ezzel előnyös légmozgást hoz létre a helyiségben, és biztosítja a folyamatos áthaladást a szerkezetben.

A légtisztító berendezést extra biztonsági intézkedésként szereltette fel a színház. Az eddig megszokott és az országos szabályozásban újonnan bevezetett intézkedések érvényesek. Így minden érkező testhőmérsékletét a bejáratnál ellenőrzik, a maszk viselése kötelező mindenkinek, külön takarítást végeznek, és kérik, hogy a nézők türelmesen, a lehetőségekhez képest kerülve a torlódást közlekedjenek az épületekben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla