Koronavírus adatok

2021. nov. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Virgil
-1 °C
5 °C

David Guetta lesz Palvin Barbara társa az MTV európai díjátadóján

DSC5099
2020.10.29. 12:10

Az MTV EMA november 8-i rendhagyó virtuális show-műsor műsorvezetője Palvin Barbara mellett a szupersztár DJ és producer, David Guetta lesz, aki az elektronikus zenei élet egyik leghíresebb előadója.  A rendhagyó online díjátadón David Guetta egy különleges zenei produkcióval is készül a Széchenyi gyógyfürdő medencéjében kialakított színpadon.

A show történetében először kerül reflektorfénybe Magyarország. Az MTV több mint 180 országban közvetíti a gálát, amely a járványhelyzetre való tekintettel rendhagyó, online műsorral jelentkezik Budapestről és Londonból.

Az adásban a nézők Magyarország ikonikus helyszíneit láthatják majd világszerte, ahol David Guetta és Palvin Barbara vezetésével virtuális turnén vehetnek részt, továbbá a kulisszák mögé is betekinthetnek. A november 8-i eseményen bemutatják az ország csodálatos tájait, építészetét, azokat a helyeket, amelyeket mindenkinek látnia kell, ha egyszer Magyarországra látogat.

Hatalmas megtiszteltetés, hogy részese lehetek ennek a rangos nemzetközi díjátadónak, és külön öröm számomra, hogy a világhírű DJ és producer mellett mutathatom meg a világnak, hogy milyen csodálatos az országunk

– mondta korábban Palvin Barbara.

Az MTV EMA, a világ egyik legrangosabb és legismertebb zenei díjátadójának megrendezése hatalmas lehetőséget kínál hazánk számára, hiszen Magyarország és Budapest magára vonhatja akár egymilliárd ember figyelmét, hogy megmutassa Európa egyik legjobb úti célját. Ráadásul akkor lesz rajtunk a világ szeme, amikor minden nagyváros küzd a nemzetközi jelenlétért – mondta Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója a bejelentés után.

Az 1994 óta minden évben más európai nagyvárosból közvetített rendezvénynek egyedülálló a turisztikai reklámértéke, hiszen világsztárok kíséretében hazánk négy különböző ikonikus helyszínét láthatják majd az adás ideje alatt a nézők. A több világsztárt is felvonultató MTV EMA 2020 hivatalos partnere ebben az évben Magyarország. A november 8-i show-műsor további helyszíneiről is hamarosan tájékoztatást adunk.

(Borítókép: David Guetta. Fotó: Kaszás Tamás / Index)