Akciófilm készült a vírusjárványról

Screenshot 2020-10-30 at 16.15.58.png
2020.10.30. 17:41

Rég volt, amikor Michael Bay utoljára jó filmet adott ki a kezéből, akár rendezőként, akár producerként. Talán a 2005-ös Sziget, amit kritikai és bevételi szempontból is jó filmnek tartanak – a Pain and Gain és az első Transformers mellett.

Legutóbbi darabja, a Songbird néven futó alkotás garantáltan aktuális problémát dolgoz fel – írta meg az IGN. A leginkább a Riverdale sorozatból ismerős, magyarul kissé vicces nevű K. J. Apa főszereplésével készült filmben 

a CoVid-23 járvány miatt már évek óta karanténban, Q-zónákban él Amerika.

Nico, a főszereplő immunis a vírusra, ezért futárként dolgozik. Szerelme, Sara (Sofia Carson), akivel a karantén miatt sajnos nem érintkezhet, elkapja a halálos vírust. Nico megpróbál mindent megtenni, nehogy bezárják vagy hagyják meghalni a lányt.

Az Adam Mason rendezésében készült filmben felbukkan még Demi Moore, Bradley Whitford, Alexandra Daddario, Paul Walter Hauser, Craig Robinson, illetve Peter Stormare is.

A májusban bejelentett filmhez már meg is jelent az első előzetes. A producert sokan támadták a tempó miatt, és azért is, mert állítólag a járványügyi előírások betartatására sem fordítottak elegendő figyelmet.

Ön szerint ízléses egy ilyen film leforgatása járvány idején?  • Tippek
  • Hírek