Majka: Tolnom kell az oxigénes cuccot

2020.11.10. 20:46

Majkának oxigénnel segítik a légzését. A rapper elmondása szerinte az eszközre azért van szükség, mert

ha ramaty állapotban van az ember tüdeje, főleg ha covidos, és nem tudja normálisan venni a levegőt, akkor azzal rásegítenek.

Kapcsolódó

Majka családja tudja, hogy ők sem fogják megúszni a koronavírust

Először azt hitte, hogy a szokásos férfibetegség, aztán Dundika is belátta, hogy komoly a baj.

A rappernél mellkasi CT-t csináltak, majd kiderült, van egy kis elváltozás a tüdején, ezért néhány napig bent is marad a kórházban. Videójában azt mondta, nem érzi magát rosszabbul, csak kissé erőtlen. Eközben élettársa, Dundika is elkapta a vírust, ezért most aggódnak a gyermekeik miatt.

Kapcsolódó

Kórházba került Majka a koronavírus miatt, Dundika is elkapta

Néhány napot bent fog tölteni, elváltozást találtak a tüdején.

amit látnak és hallanak erről az egészről, a töredéke annak, amilyen valójában ez a betegség. Ami a legrosszabb ebben, hogy úgy fordul át egyik pillanatról a másikra, akár halálos betegséggé, hogy előtte nincs nagy tünet. (...) Sajnos, nem volt jó a laborom, meg a mellkas-CT-m, ezért kellett itt maradni, voltak foltok a tüdőmön, ami arra utal, hogy tüdőgyulladásom van. Ebből lehet a baj, méghozzá egyik pillanatról a másikra. Tegnap óta kapok szteroidokat, antibiotikumot és friss oxigént. A reggeli eredményem már jobb volt, mint a tegnap esti

– részletezte állapotát a celebritás.

Ugyan elvitték az eredményeit, de bízik benne, hogy holnap jobban lesz, akkor előfordulhat, hogy a fia szülinapjára holnap haza tud menni. Szaglása van, ízeket érez, az nem változott, és reméli, hogy ebben sem áll be változás. „Kezdem kicsit pozitívabban látni a dolgokat” – mondta. Mindeközben kiderült az is: EKG-ra nem volt szükség, sőt, Majka az őt körülvevő gépeket szintén bemutatta követőinek, ahogy kiderült az is: 91 a pulzusa.

Ennyire beteg vagy, hogy van időd videóban szórakázni?

– szegezte a kérdést Majkának az egyik követője, amire a rapper úgy reagált, hogy ő a saját tapasztalatát osztja meg videónaplójában, és ez nem szórakázás.

Fáj a Covid-teszt? – kérdezte másvalaki, amire Majka nem reagált, de a kormánydöntésekről szívesen osztotta meg véleményét, azonban nem tudta, hogy időközben a meccsek látogatását is megtiltották:

Kurvára érint megint. Beláthatatlan távolságba került minden. Mi abbahagytuk a koncertezést. Elpocsékoltuk az időt, hogy hiába próbáltunk. Az fáj, hogy a futballmeccseken láttuk, mi történt, de ezeket letiltani kurva népszerűtlen. Velünk lehettek volna elnézőbbek

– mondta.