Skype-on hozza el a Showszínház a Mikulást

2020.11.19. 11:26

December 11-ig biztos, hogy velünk maradnak a korlátozó intézkedések, így elmarad minden rendezvény. Nem lesz nagy találkozás a Mikulással plázákban, munkahelyi rendezvényeken, óvodákban és iskolákban, sőt nem is jön Magyarországra Joulupukki a járványveszély miatt.

télapó
Fotó: showszinhaz.hu

Mivel a gyerekek idén nem tudnak személyesen találkozni a Mikulással, nincs más megoldás, mint az online télapózás – jött rá a Budapesti Showszínház csapata, majd azonnal szervezésbe kezdett.

Ezt a szomorú, de érthető és elfogadható helyzetet próbáljuk meg árnyalni egy különleges és kifejezetten modern elgondolással: művészeink, színészeink online hívják fel a gyermekeket az ünnep alkalmából a szülőkkel előre egyeztetett tudnivalók birtokában 

– ismertette a színiigazgató. Tóth Ádám szerint mikulásaik  elbeszélgetnek majd a kicsikkel, olyan környezetből bejelentkezve, mintha egyesen Lappföldet kapcsolta volna a készülék. A meglepetés hívás ajándék lehetőséget is tartogat, ugyanis a télapó puttonyában akár nyári, szabadtéri gyermekelőadásokra szóló jegy is lehet. 

A művészek hamar igent mondtak a színház igazgatójának ötletére, hiszen számukra is kellemes feladat a gyermekekkel foglalkozni, ráadásul a jelenlegi járványhelyzetben örülnek minden munkalehetőségnek.