Koronavírus adatok

2022. jan. 28.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Adél
-3 °C
5 °C

Kis Grófo koronavírusos, kórházban ápolják

2020.11.26. 11:55

Koronavírus szövődményeként fellépő kétoldali tüdőgyulladással fekszik kórházban Kis Grófo – értesült a Bors.

A mulatós zene egyik legnépszerűbb alakja még kedden került kórházba köhögéssel, lázzal és szédüléssel. Később kiderült, hogy a baj sokkal nagyobb, mint ahogy a zenész eleinte gondolta. Ezért aztán az intézményből már nem is ment haza.

A zenész a lapnak azt mondta, hogy amikor kórházba ment, tudta, hogy koronavírusos. Nem sokkal korábban tesztet végeztek rajta, ami pozitív lett.

Nem szívesen beszélek erről, bár ha az esetem bárkit is arra sarkall, hogy maszkot hordjon, hogy vigyázzon magára és a környezetére, már megéri beavatni az embereket

– fogalmazott Kis Grófo. Hozzátette, hogy hirtelen lett rosszul:

Az egyik pillanatban még semmi bajom nem volt, a másikban magasra szökött a lázam, szédülni kezdtem, köhögni, alig kaptam levegőt. 

A 27 éves zenész arról is beszélt, hogy fizikailag és mentálisan is nehéz neki ez az időszak:

Egyedül fekszem a kórházban, senki sem látogathat meg, hiányzik a családom. Még soha életemben nem voltam ennyire kiszolgáltatott helyzetben, elég nehéz most minden. 

Hozzáfűzte, hogy igyekszik jókedvű maradni, de ez nem egyszerű, mert ijesztő, ami vele történik éppen. Kis Grófo kiemelte: imádkozik, hogy gyorsan meggyógyuljon és ne legyen nagyobb probléma. 

Kis Grófo népszerűségét az is mutatja, hogy a legnépszerűbb számai a YouTube-on 40-50 milliós megtekintésnél járnak.   • Vennék
  • Hírek