Bérczesi Róbert jr. új lemeze és videóklipje először az Indexen

2020.12.10. 15:01
Az ötlet megfogant a zenészben, és pontosan kilenc hónap múltán megszületett Bérczesi Róbert jr. legújabb munkája, az Én meg az Ének: KaRaNTéNLeMeZ. Az Indexen debütál az eGY BaRáT MeLLeTT című dalhoz készült videóklip is.

A VIDEÓKLIPRŐL:

Én meg az Ének : eGY BaRáT MeLLeTT (2020)

Ez a dal a barátságról, illetve magukról a barátokról, a barátoknak és a barátokhoz szól, és valami olyasmit szerettem volna kifejezni a videóklipjében, hogy az ember hiába érzi magát egyedül, vagy hiába van akár ténylegesen is egyedül, amikor szüksége van a barátaira, és szólítja, megidézi, előhívja vagy netán megénekli őket, akkor ezek a barátok előbb-utóbb elkezdenek fel-felvillani az életében, egészen addig, amíg végül teljes valójukban is megjelennek az ember körül.

Ebben a videóban nem szerepelnek színészek.

Akiket ezen a filmen láttok, ők mindannyian a BARÁTAIM.

Azt kívánom nektek, hogy benneteket is ilyen csodálatos barátok vegyenek körül az életetekben, mint engem!

Köszönöm, Istenem!

Ja, és persze jó szórakozást!

BéRCZeSi RóBeRT JR.  BuDaPeST 2020. NoVeMBeR 20.

Közreműködők

Operatőr – Szodorai Regina. Vágó – Fekete Balázs. Producer – Tompa Krisztina. Rendező – Bérczesi Róbert.  A felvételek a SounDay hangstúdióban készültek 2020 októberében. Hangmérnök – VaSTaG GáBoR. Kiadó – iNTeRWuRLiTZeR KFT. 

Producer hangszerelés dob perka billentyű – FReNK. Dal gitár ének vokál – BéRCZeSi RóBeRT JR.  Nagybőgő – CSiKóS MiKLóS. Hegedű – VuCuReViC eLViRa. Trombita – CSáRiCS SáNDoR. Fuvola – CsuHaJ-BaRNa ReBeKa. Vendégvokál – MüLLeR PéTeR SZiáMi.

A DALOKRÓL:

Én meg az Ének : KaRaNTéNLeMeZ (2020)

Elárulok egy titkot: igazából sohasem érdekelt, hogy a nagyközönség mit gondol a dalaimról. Mindig is az számított egyedül, hogy nekem és a barátaimnak tetsszenek. Ez itt a tizedik lemezanyag, amelyet kiadok a kezeim közül, és most először azt szeretném, kedves közönség, hogyha ti is megszeretnétek ezeket a számokat, mert olyan ártatlanok és a maguk módján annyira kedvesek, olyannyira telve vannak szeretettel, amennyire csak a valódi szerelemgyerekek képesek.

Love You! (Szeresd „You”-t!)

BéRCZeSi RóBeRT JR.   BuDaPeST 2020. NoVeMBeR 25.

A lemez dalai:

00:00 VéGüNK

03:10 aZ eLSő HaJNaL

07:45 KeLLeTTéL

12:33 MiNDeN oK

15:59 uGYaNaZT a NóTáT FúJoD

18:55 MeG NeM MoNDoM

22:50 HúSZ éVRe Rá

26:15 SZíVeK a PoLCoN

29:36 HoGY JoBB a ViLáG?

33:16 eGY BaRáT MeLLeTT

Közreműködők

Hangmérnök – VaSTaG GáBoR.  Producer, hangszerelés dob perka billentyű gitár vokál – FReNK.  Dalok, gitár, ének, vokál – BéRCZeSi RóBeRT JR.  Nagybőgő – CSiKóS MiKLóS.  Hegedű – VuCuReViC eLViRa.  Trombita – CSáRiCS SáNDoR.  Cselló – öLVeTi MáTYáS.  Fuvola – CsuHaJ-BaRNa ReBeKa. Klarinét – MaRToN LuCa.  Ukulele – VoLKoVa KRiSZTiNa. Vendégvokál – MüLLeR PéTeR SZiáMi.

A felvételek a SounDay hangstúdióban készültek 2020 októberében.

Kiadó – iNTeRWuRLiTZeR KFT.  Borító – FeKeTe GY. ViKToR.  Fotó – SZoDoRai ReGiNa.