Lakatos Márk: elhúztam a földi paradicsomba

1c7bf358-bd88-4ba5-9c9a-de12a10d249c
2020.12.21. 21:58

Lakatos Márk nemrég budapesti karácsonyairól mesélt az Indexnek, de most Instagram-oldaláról kiderült, mégsem az eredetileg vázolt forgatókönyv szerint ünnepel. 2020 karácsonyát egy hirtelen ötlettől vezérelve Zanzibáron, munkával tölti.

„Amikor a rendelkezések láttán azzal szembesültem, hogy ez a karácsony kuka, visszatértem régi szokásomhoz, és elhúztam melegebb éghajlatra. Az okokról legyen elég annyi, nem volt kedvem, hogy lefolytassam családon belül azokat a vitákat, hogy ki kivel és miként érintkezhet a családi asztalnál, ki kinek szolgálhatja fel a kaját, jöhetnek-e az unokák, így arra jutottam, az online veszek részt a családi összejövetelen.

Negatív Covid-teszttel vágtam neki az útnak és a landolás után örömmel nyugtáztam, alig van turista a tetthelyen. A földi paradicsomba érkeztem, a tengerparton a strandot takarító brigáddal pózoltam, az alkalmazottak öltözete pedig olyan választékos, színes és energetizáló volt, hogy úgy éreztem, közegemre találtam" – osztotta meg tapasztalatait nyaralásáról a stylist.

(Borítókép: Lakatos Márk)