Lakatos Márk Naomi Campbell ágyában

65913ca7-bd6a-4ad6-9d13-099afdb41030
2020.12.26. 19:00
Amíg ön épp a kanapéján próbálja kipihenni a bejglisokkot, Lakatos Márk Zanzibárt fedezi fel.

„Van olyan hely, amit sokszor láttatok álmotokban, és hirtelen ott álltok? Na ez van most velem!

Olyan csoda, hogy bekönnyeztem! Nem szégyen a férfikönny! Welcome to Paradise!” 

– kezdi in medias res beszámolóját újabb zanzibári élményeiről Lakatos Márk.

„Afrika lelke a stílusában van! Ennyi csodás színt soha nem láttam még. Türkiz, sáfrány, terrakotta, kobalt, smaragd, paprika, mind együtt és külön-külön. Az afrikai emberek érzik ezt, vérükben van a nagy színmágia. Imádom!” – osztja meg érzéseit drága követőivel a stylist, aki az utazásával travelvloggeri minőségében azt próbálja megmutatni, nincs minden kapu bezárva, ha valaki utazni szeretne. 

Amikor karácsony előtt angolosan távozott, csináltatott egy Covid-tesztet, ez negatív lett, ezután útja Dohán keresztül vezetett Zanzibárra, Bill Gates privát szigetére. Mnemba Island, ami annyira privát a hatalmas Indiai-óceánban, hogy az mindössze egy darab ökoszállodával rendelkezik. A szigeten 20 főnek akad hely, a vendégek igényeit egy 40 fős személyzet elégíti ki. A szálloda korábban olyan illusztris vendégeknek adott otthont, mint Sir Paul McCartney vagy Naomi Campbell, ami nem lehet véletlen, Covid-mentes békeidőben egy éjszaka ára millió forint felett mozog. Hogy Márk eljuthatott ide, az a Covid hatása, ilyenkor mélyen áron alul lehet hozzájutni ehhez a luxushoz. Kiemeli, külön örül, hogy végre beérett 3 évnyi travelvloggeri tevékenysége, amit mutat, hogy a szállodában tárt karokkal várták.

„A helyszín érdekessége, hogy a szobákban nincs üveg az ablakokon, légkondi sincs, a hűtésről ventilátorok gondoskodnak, de skorpió- vagy kígyómarástól nem kell tartani” – oszlatja el az esetleges riadalmat Lakatos Márk, aki a tetthelyen akkora szerencsében részesült, hogy abban a lakosztályban hajthatta álomra a fejét, amelyikben a párductestű Naomi is tette ezt őelőtte.

A travelvlogger-stylist-életművész nem csak a luxust keresi, szereti a kontrasztos dolgokat, jelenleg egy hostelben húzza meg magát Kiwengwa Beachen, ami egy jóval hétköznapibb szállás – nyomatékosítja, végül hozzáteszi, szerencsére a munkája a hobbija is, aminek Instagram-oldalán is előszeretettel ad hangot.