Jönnek a sárkányok

2020.12.30. 17:20 Módosítva: 2020.12.30. 23:37
Hamarosan elkezdik forgatni a House of the Dragon, azaz a Trónok harca előzménysorozatát, addig pedig sárkányokban gyönyörködhetünk.

„Dragons are coming.”

 Jönnek a sárkányok. Persze a rajongóknak még mindig rengeteget kell várniuk, hogy visszatérhessenek Westerosra, de már alakulnak a dolgok a House of the Dragon, a Trónok harca előzménysorozata háza táján.

A sorozat a Targaryen család történetét dolgozza fel, háromszáz évvel repül vissza az időben a sárkányok hátán, így a hírhedt család felemelkedését és bukását is várhatóan láthatjuk majd.

A sárkány háza pedig elkezdett színészeket szerződtetni a produkcióhoz, és már állítólag a forgatókönyvet is gőzerővel írják, aminek alapját George R. R. Martin, a Tűz és Vér című regénye adja.

A Trónok harca spin-off sorozatát várhatóan 2021-ben kezdik el forgatni, így talán 2022-re már látható is lesz.

Az HBO nagy bizalmat szavazott a készülő produkciónak, hiszen egyből tíz részt berendelt, pedig korábban Naomi Watts szereplésével, Bloodmoon munkacímen leforgatott Trónok harca előzménysorozat pilotja egyből kaszát kapott.

A House of the Dragon szereplőgárdájába, szinte elsőként csatlakozott Paddy Considine, aki Viserys Targaryent fogja alakítani.

Hozzá csatlakozott Olivia Cooke (Ready Player One), aki Alicent Hightower szerepére szerződtettek, Emma D'Arcy (Wanderlust) pedig a király elsőszülött gyermekét, Rhaenyra Targaryent fogja játszani.

Daemon Targaryen szerepét Matt Smith tölti be, akit a Netflixen futó, A korona című sorozatból, vagy a Ki vagy, dokiból? ismerhetnek.

A színész saját Instagram-oldalán néha morzsákat hint el a készülő produkció kapcsán, nemrég egy elég látványos sárkányról töltött fel képet.