Kiderült, miért akarta lelőni Zámbó Jimmy Pataky Attilát

2021.01.04. 18:55

Immáron több mint 20 éve, hogy az ország zenei Királya, Zámbó Jimmy életét vesztette. A halálát azóta is rendkívül sok bizonytalanság, rejtély és teória lengi körül, de úgy látszik, ezeknek se vége, se hossza.

A legújabb teóriáról a Dáridó házigazdája, Galambos Lajcsi rántotta le a leplet – írja a Blikk.

A Dáridó házigazdája országos turnét szervezett, melyre fellépőként Jimmyt és az Edda frontemberét, Pataky Attilát kérte fel. A két dudás között azonban idővel egyre több konfliktus támadt.

A vita abból pattant ki, hogy az egyik koncert végén Attila szeretett volna elbúcsúzni a közönségtől, hiszen Miskolc a szülővárosa, de Jimmy tudta, hogy az teszi fel a koronát a bulira, aki a műsort befejezi, ezért nem akarta átengedni ezt. Pillanatok alatt idegessé vált a hangulat, pláne, hogy Jimmy még a színpadról is beszólt Attilának – mesélte a 2012-es Frizbiben Lajcsi.

A botrány a műsor szünetében robbant ki: berohantak a mulatós zenész öltözőjébe, hogy siessen, mert

Zámbó elővette a pisztolyát a színpad mögötti részen, és Pataky állt vele szemben. Lajcsi elvette a fegyvert és rájuk szólt, fejezzék be a vitát.

A Star magazin megkereste Jimmy édesanyját, a család ugyanis mindeddig nem szólalt meg ebben a témában.

Butaságnak tartom, hogy időről időre előhozakodnak ezzel a történettel. Nálam jobban senki nem ismerte a fiamat, én pedig kizártnak tartom, hogy bárkit képes lett volna lelőni. Bizton állítom, ha ez meg is történt, az én gyerekem csak baráti heccből cselekedett, ő ugyanis képtelen lett volna kiontani mások életét! Nem akarom bántani Lajost sem, de amikor előállt ezzel, sokat rombolt a fiam emlékén.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport