Kern Andrásnak nagyon kellett a kávé, nem keresgélt parkolóhelyet, inkább felhajtott a járdára

2021.01.07. 08:09

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész nem bajlódott a parkolóhely-kereséssel, hanem felhajtott a zebrán keresztül a járdára, majd szinte közvetlenül az üzlet bejárata előtt állt meg az autójával – írja a Blikk egy olvasói beszámoló alapján. 

Azt is írják, hogy Kern Andrást nem igazán zavarta a járókelők rosszalló tekintete, azonban megjegyzik, hogy a színész szerencsés volt, mert ha véletlenül arra járt volna egy rendőr vagy egy közterület-felügyelő, akkor nemcsak a rosszalló tekintetekkel, hanem egy nagyobb bírsággal is számolnia kellett volna a színésznek.

Végignéztem, ahogy Kern András művész úr a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán lévő pékségbe ugrott be úgy, hogy a Mammut bevásárlóközpont felől érkezvén lefékezett a zebra előtt, majd azon keresztül felhajtott a járdára

– fogalmazott a bulvárlap szemfüles olvasója, aki azt is megvárta, míg Kern András kikéri a kávéját, ami pontosan hat percig tartott. 

Leparkolt, bement egy kávéért, majd kijött és elhajtott. Ez mintegy hat percet vett igénybe. Nem csak én, körülöttem több járókelő is felháborodott. Volt, aki távozásakor szólt is neki, hogy azért, mert ismert és népszerű ember, még nem tehet meg bármit, de Kern rá sem hederített senkire. Beszállt az autójába, és elhajtott.

– összegezte az eseményeket a szemtanú. A Blikk egyébként megkereste a színészt, aki a következőképpen reagált:

Szánom-bánom a dolgot, de nagyon siettem, az az igazság, ennél többet nem is szeretnék mondani

– zárta le a témát Kern András.