Vanda, Paula
-2 °C
3 °C

Online tartják a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált

2021.01.07. 21:33 Módosítva: 2021.01.07. 21:34

Online rendezik meg a 22. SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált január 13. és 16. között az Orkesztika Alapítvány YouTube-csatornáján és a fesztivál Facebook-oldalán.

Az idei esemény január 13-án vendégelőadásokkal veszi kezdetét – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.   

Az idei fesztiválra is négy jelölőkörön keresztül kerülhettek be az előadások: száz jelöltből végül 26 produkció jutott tovább a versenyprogramba. Az előadásokat január 14-én és 15-én az Orkesztika Alapítvány YouTube-csatornáján láthatja a közönség. Közülük a legjobb produkciók a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazatai alapján nyerik el a díjakat, a fesztivál gálaestjét január 16-án tartják. A szervezők a közönség szavazatait a SzólóDuó Facebook-oldalán várják január 14. és 15. között.    

A fesztivál vendégei között szerepel Mándy Ildikó Társulata és a 10 éves Feledi Project, valamint a tavalyi fesztivál legnépszerűbb produkciót is újra láthatja a közönség – áll a dokumentumban.

A SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál célja, hogy bemutatkozási lehetőséget nyújtson a pályakezdő és tapasztalt alkotóknak, valamint hogy legújabb alkotásaikat is megismertesse a nagyközönséggel.