Gal Gadot, Dwayne Johnson és Leonardo DiCaprio is szerepel a Netflix idei filmbemutatóiban

2021.01.12. 18:04

A Netfix idén mindenféle műfajban több mint hetven új filmet forgalmaz amerikai előfizetőinek, mások mellett Dwayne Johnson, Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds és Gal Gadot főszereplésével.

Az új produkciók között lesz a Red Notice című akciófilm, amelyben Ryan Reynolds, Gal Gadot és Dwayne Johnson látható, Zack Snyder zombifilmje, az Army of the Dead és egy sor vígjáték is, mint például a Don’t Look Up, Adam McKay politikai szatírája, melyben Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Tyler Perry és Meryl Streep is játszik.

A Netflix hetente több mint egy új film bemutatását tervezi, ami mellett eltörpül a hollywoodi stúdiók forgalmazása. A Disney idén a mozikban és Disney+ streamingszolgáltatásán kéttucatnyi új film bemutatásával számol, köztük négy Marvel-film és két Pixar-produkció premierjével.

A Netflix 2021-es forgalmazási naptárában 18 dráma, kilenc thriller, hat akciófilm, nyolc animációs film és nyolc romantikus film is szerepel. Bemutatják Lin-Manuel Miranda tick, tick... BOOM című musicalfilmjét és Halle Berry rendezői bemutatkozását, a Bruised című drámát is.  • Tippek
  • Biztosítás