Zámbó Jimmy fia apja kedvenc italával koccintott a Király sírjánál

2021.01.12. 18:42

Immáron több mint húsz éve, hogy a Király, Zámbó Jimmy rejtélyes körülmények között elhunyt. Minden idők egyik legsikeresebb magyar énekesének legidősebb gyermeke, Zámbó Krisztián évről évre meghitt magányban emlékezett január 2-án. Apja sírjánál mondott el egy imát, és beszélgetett kicsit édesapjával. Idén azonban ez a szokottnál nehezebben ment, és csak napokkal később érezte magát késznek, hogy felkeresse Jimmy sírját – írja a Blikk.

Kapcsolódó

Most nehezebb volt, mint eddig, mert édesanyám külföldön van. (...) Apucikánk nagyon szigorú volt, amikor meghalt. Még nem voltam nagykorú, nem engedte, hogy alkoholt fogyasszak, így sohasem koccinthattam vele. Most azonban a közelgő születésnapjára való tekintettel megtettük!

– mondta Krisztián, aki a temető meghitt csendjében gyújtott gyertyát a sírnál, majd

elővett édesapja kedvenc viszkijéből egy üveggel, és a gondosan fekete bársonyba csomagolt két pohár is előkerült.

Kapcsolódó

Ez lehet a magyarázat Zámbó Jimmy halálára?

Egy fegyverszakértő elemezte az énekes tragédiájának körülményeit.

Mindkettőnknek töltöttem egy-egy pohárral apucikám kedvenc italából, az övét letettem a sírkő szélére, koccintottam vele, és felköszöntöttem. Tudom, hogy ott volt velem, és segít fentről, ha szükségem van rá. Megköszöntem neki az életem, azt a sok örömöt, amit a dalaival az embereknek adott, és megígértem, hogy a leendő unokájának is mesélek majd róla, emlékezni fognak rá 

– nyilatkozta a lapnak.

Kapcsolódó

Kiderült, miért akarta lelőni Zámbó Jimmy Pataky Attilát

Állítólag Galambos Lajcsi akadályozta meg a vitát, amely könnyen tragédiába torkolhatott volna.  • Bérelnék
  • Bankszámla