Német nőktől csaltak ki milliókat Kárász Róbert fotóival

2021.01.16. 07:43

Egy német dokumentumfilm leplezte le azt a csalási hálózatot, amely több ismert ember, köztük Kárász Róbert műsorvezető képével visszaélve csalt ki milliókat gyanútlan német nőktől – írja a Blikk.

A német WDR csatorna forgatott egy dokumentumfilmet, ebben több károsult nő esetét mutatják be, akik szerelem reményében ismerkedtek az interneten férfiakkal. Volt, aki átszámítva 72 millió forintot utalt az átverőjének, amivel tetemes adósságba verte magát.

Kapcsolódó

A bitcoincsalás ötven árnyalata

Vigyázat! Ellepték a Tindert a csaló egzotikus befektetési brókerek.

Egy másik hölgy, Meta, akit Kárász Róbert képeivel vertek át, szerencsésebb volt, de ő is rengeteg pénznek mondhatott búcsút.

Brent Torstenként mutatkozott be, aki 63 éves, elvált, egyedül neveli a két gyermekét. Amerikai antikkereskedőnek adta ki magát, aki Dubajban él. Azt írta a csaló, hogy ő egy érzelmes, jószívű, megbízható, ugyanakkor szenvedélyes férfi, aki hosszú távú kapcsolatban gondolkodik

– mondta a megözvegyült hölgy, aki személyes találkozót szeretett volna, ez azonban az utolsó pillanatban meghiúsult. 

Úgy volt, hogy a Kárász képével visszaélő illető Németországba utazik, de az utolsó pillanatban azt írta, kirabolták, elvitték mindenét, nagy bajban van. A férfi pénzt kért a kórházi ápolásra és az iratai pótlására, de még az utazásra is.

A Blikk megkereste az ügyben az ATV műsorvezetőjét is, aki feljelentést fog tenni. Azt mondta a lapnak:

Undorító, ahogy és amihez felhasználták a bűnözők a fényképemet. Végtelenül sajnálom azokat a megtévesztett nőket, akiket érzelmileg és anyagilag becsaptak. Természetesen minden ilyen és ehhez hasonló bűncselekményt mélyen elítélek, és én magam is megteszem a feljelentést ismeretlen tettesek ellen.

Kapcsolódó

Tinderen csábította el magyar áldozatát a bitcoincsaló

30 millió forintot bukott egy magyar férfi, mert bedőlt egy szexi mesének.