16:00, December 01. ÉLŐ
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01. ÉLŐ
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0

Kémnő és Kleopátra is lesz Gal Gadot

2021.01.18. 12:00

Az izraeli filmcsillag, Gal Gadot ismét látható lesz a Netflix műsorában, ezúttal a Heart of Stone című kémthriller főszerepét kapta meg − értesült a deadline.com.

A Skydance Media produkciójában készülő filmet női főszereplős filmsorozattá akarják majd bővíteni. A produkció a Mission: Impossible- vagy James Bond-filmekhez lesz hasonló, és a brit Tom Harper rendezi majd. A kémthriller forgatókönyvét Greg Rucka és A számolás jogáért Oscarra is jelölt Allison Schroeder írta.

Gal Gadot hamarosan a Red Notice című akciófilmben Dwayne Johnson és Ryan Reynolds társaságában is látható lesz. Idén szintén láthatjuk a színésznőt a Halál a Níluson című új Agatha Christie-feldolgozásban és a Paramount Kleopátra című történelmi filmjében is. Utóbbi produkciót Patty Jenkins rendezi Laeta Kalogridis forgatókönyve alapján, ami Gadot történetéből született.

A Netflix mellett egyébként a napokban egy másik streamingszolgáltató, az Amazon is bevásárolt, megszerezték ugyanis a Chris Patt főszereplésével készülő The Tomorow War című filmet.  • Hírek
  • Hírek