Tornatore és Lollobrigida is beszáll az oltási kampányba

2021.01.18. 13:30

Giuseppe Tornatore Oscar-díjas olasz filmrendező oltási kampányfilmsorozatot forgat az olasz kormány számára.

Olaszországban egyre több embert oltanak be koronavírus elleni vakcinával, ezzel együtt egyre intenzívebbé válik az országban a tömeges oltást népszerűsítő kampány. Ehhez kapcsolódóan kérte fel a kormány Tornatorét, hogy egy négyrészes sorozatot készítsen.

Azokat, akik még bizonytalanok és nem akarják magukat beoltatni, nem szabad kriminalizálni. Meg kell őket érteni és segíteni nekik

– mondta a világhírű rendező az első reklámszpot bemutatásakor, a Rai 1 televízió Domenica In című vasárnapi műsorában.

A reklámfilmek zenéjét Nicola Piovani ismert filmzeneszerző készíti. A római alkotó októberben betegedett meg koronavírussal, emiatt öt hetet kellett kórházban töltenie.

A már három hete tartó oltási kampány egyik támogatója a 93 éves Gina Lollobrigida is. A vasárnapi műsorban a díva bejelentette, hogy hétfőn Rómában ő is beoltatja magát.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla