Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Három Csaba pályázik Pécsi Ildikó hagyatékára

2021.01.26. 07:23

A Kossuth- és Jászai-díjas színésznő, Pécsi Ildikó nyolcvanéves korában hunyt el 2020. december 5-én, és több végrendeletet is hagyott.

Kapcsolódó

Eltemették Pécsi Ildikót

A Kossuth-díjas színművésznőt Máriabesnyőn helyezték végső nyugalomra.

Egy egyelőre ismeretlen személy megörökli például Ildikó budai, Cseppkő utcai impozáns lakását, valamint négy gödöllői telket is. Ezek mellett nyilvánvalóan a gyönyörű gödöllői házat is, a színésznő számára kedves kerttel, ahol mindig szívesen időzött – írja a Ripost.

A jövőbeli örökösökben közös, hogy mindhármukat Csabának hívják.

  • Az egyik jelölt vélhetően a színésznő fia, Szűcs Csaba. Bár viszonyuk az utóbbi években megromlott, később kibékültek, és elásták a csatabárdot.
  • A második számú esélyes Ildikó unokája, Csabika, akivel a színésznő szintén rendezte a korábbi nézeteltéréseket.
  • Pécsi Ildikó fogadott fia, L. Péterfi Csaba szintén örökölhet, ő volt ugyanis az, aki az elmúlt húsz évben végig a színésznő mellett állt, és aki Ildikó legfőbb bizalmasa, minden titkok tudója lett.
Kapcsolódó

Barátai, kollégái búcsúznak Pécsi Ildikótól

A sztárok közösségi oldalaikon emlékeznek a 80 évesen elhunyt színésznőre.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek