Még a bugyikat is feltúrták a NAV emberei Lagzi Lajcsinál

2021.01.27. 07:50

Előző hétvégén razziát tartott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Galambos Lajos családjánál. A hajnali házkutatás során a nyomozók felébresztették és kiparancsolták szobáikból a zenész gyerekeit és beteg feleségét is, hogy ezután közel három órán át mindent felforgatva kutassanak a házban.

Naná, hogy nem találtak semmit! Szerencsére a NAV-nyomozók nem hoztak gázsprayt magukkal, hogy azzal fújják le a család kutyáit, ellentétben a rendőrökkel, a hat évvel ezelőtti rajtaütésnél. Ez csak arra volt jó, hogy feldúlják egy békés család nyugalmátFeltúrták az ágyakat, a szekrényeket, bekukkantottak a fehérneműs fiókokba, a párnahuzatba, de még a matrac alá is. Turkáltak a zoknik és a bugyik között is, hátha odadugták Lajcsiék az öt évvel ezelőtt eladott cégük papírjait

– mondta a Blikknek Galambos Lajos ügyvédje, Fröhlich Krisztián, aki szerint mindez csak színjáték volt, és valójában csak az ügyfelén igyekeznek fogást találni perdöntő bizonyíték híján.

Ahogy már korábban megírtuk, a zenész nem tartózkodott otthon az említett házkutatás alatt, és a barátai sem tudták, hogy merre jár. Az viszont biztos, hogy március 3-án ismét meg kell jelennie a Budaörsi Járásbíróságon, ugyanis 18 millió forintos közüzemi lopással és vesztegetéssel vádolják.

A razziában nem is a zenészt, hanem a feleségét, Boglárkát kereste a NAV, méghozzá sokmilliós adócsalás miatt.