Sikeres összefogás: megmentették Weszely Ernőt

2021.01.28. 17:13

Kedves barátaim, ismerőseim! Sikeresen megmentettetek. Megmarad a lakás, ha egy évig tart a pandémia, akkor is elleszek már. Szóval ez nagyon sikeres volt, és sokan szeretnek. Majd én is igyekszem, hogy jól érezzétek magatokat, ha nem baj. Ahhoz képest, amire számítottam, kétszer is többet küldtetek. Rám is számíthattok a jövőben, ha lesz jövő. Hálás köszönet mindenkinek. Kívánok erőt, egészséget, és valami hosszú jót, amitől lészen boldogság

– fogalmazza meg a közösségi oldalon háláját és köszönetét a látássérült előadóművész mindazoknak, akik felhívása nyomán azonnal a segítségére siettek. 

Mint azt szerdán az Index megírta, előadótársaihoz hasonlóan Weszely Ernő tangóharmonika-művész sem tud fellépni a pandémia miatt. Mivel negyvenötezer forintos nyugdíja nem elég a költségeire, adós maradt önkormányzati lakása bérével. Nehéz helyzetéről a legnagyobb közösségi oldalon írt megindító posztot.

Virtuális segélykiáltására gyorsan és sokan reagáltak. Ismert művészek és ismeretlen rajongók, barátok és tisztelők, valamint segítőkész, jó szándékú idegenek bizonyították, hogy a világ mégis jobb, mint amilyennek időnként látszik. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport