Véget ért egy álomházasság, válik a magyar sztárpár

2021.01.29. 10:46

Szabó Zsófi színésznő rendkívül szomorú hírről számolt be az RTL Klub reggeli műsorában. Részletesen mesélt ugyanis arról az útról, amely álomesküvővel kezdődött, és öt év házasság után végül váláshoz vezetett.

DSC8712
Fotó: Kaszás Tamás

A férjemmel, Kis Zsolttal szétmentünk, nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de látni fognak minket együtt, együtt neveljük a kisfiunkat, aki élő bizonyítéka annak, hogy ez valódi szerelem volt, egy komoly kötődés, nagyon intenzív hat évünk volt együtt. Ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után nem működik, akkor abban elfárad. És ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni, és én sem

 szemlézte Szabó Zsófi vallomását a Femina.

Kapcsolódó

Szabó Zsófi bevallotta!

A műsorvezető detoxba megy, Borbély Alexandra pedig majdnem prostituált lett. Összegyűjtöttük a hét legjobb kattintásvadász híreit. Erős hét volt!

Tényleg azt gondoltam, mikor Zsolti mellett letettem a voksomat, hogy ez életem végéig fog szólni. Eltökéltem magam, hogy feleség legyek, édesanya legyek, és most nagyon nagy a változás, és ez annak tudható be, hogy nekünk már nem megy tovább. Együtt maradunk, de nem mint férj és feleség

– mondta a színésznő. Ő volt az a celebritás, akinek az esküvőjére Rogán Antal kabinetminiszter és családja helikopteren repült el 2016 októberében.