Próbára teszi a házasságát Marsi Anikó és Palik László

2021.01.30. 16:42

Marsi Anikó, a Tények műsorvezetője és férje, Palik László már jó ideje kénytelenek voltak hozzászokni a távházassághoz  írja a Blikk.

Marsi Anikó hét év után, 2016 májusában tért vissza a képernyőre, egészen addig háziasszonyként élt családjával Mallorcán. Míg Magyarországon dolgozott, gyermekei az iskolai tanév végéig édesapjukkal, Palik Lászlóval a spanyol szigeten maradtak. A bulvárlap informátora szerint Marsi Anikó nagyon boldog volt, amikor a családja hazaköltözött, de az öröm nem tartott sokáig.

Sajnos ez az idill nem tartott sokáig, a fiúk nem érezték jól magukat, ezért Laci úgy döntött, december végén visszaköltözik velük Spanyolországba. Nemegyszer láttuk Anikót könnyes szemmel a sminkben ülni, miközben telefonon tartotta a kapcsolatot gyermekeivel.

Úgy tűnik, a Marsi–Palik házaspár jól bírja az akadályokat, hiszen a műsorvezető immár harmadszorra él távol a családjától az Exatlon miatt, amelyet Palik László vezet. 

Minden kapcsolatot megvisel a távolság, de ha tudják, hogy meddig tart, és a döntést közösen hozták meg, akkor lehet működőképes egy ilyen kapcsolat. Vannak olyan párok, akiknek kifejezetten jót tesz a távolság, felfrissíti a megszokott monoton kapcsolatot, hiszen gyakran leleményes dolgokkal kell áthidalnunk a fizikai távollétet. Ez lehet jellemző Anikóra és Lacira is

– vélekedett Makai Gábor szakpszichológus.  • Tippek
  • Babaváró hitel