Valaki rengeteg pénzt fizetett a BTS fellépőruháiért

2021.02.01. 10:46

A BTS dél-koreai fiúbanda Dynamite című videoklipjében viselt fellépőruhái

130 ezer dollárért (38 millió forintért) keltek el

a hétvégén egy Beverly Hills-i árverésen.

A Julien's árverési ház pénteken megrendezett, online is követhető aukcióján Madonna, Miley Cyrus és Britney Spears fellépőruháira is licitálhattak az érdeklődők.

A tavaly augusztusban megjelent Dynamite című szám videoklipjét több mint 820 millióan látták a YouTube videómegosztón. Az együttes hét tagja rózsaszín, kék, sárga és levendulaszínű ruhákat viselt a videóban. Az árverési ház előzetesen 20–40 ezer dolláros (6–12 millió forintos) bevételt várt a holmikért. A hatalmas rajongótáborral rendelkező BTS először engedte árverésre valamilyen fellépőruháját.

Az aukció bevételével a művészek az amerikai lemezakadémia MusiCares Alapítványát támogatták, amely a pandémia miatt nehéz helyzetbe került zenészeken és zeneipari dolgozókon segít.

Az árverésen 8000 dollárért (2,4 millió forintért) vásárolták meg Madonna egyik jelmezét, egy krémszínű ruhát, amelyet az 1996-ban forgatott Evita című musicalben viselt. Britney Spears tornadresszéért 5000 dollárt (1,5 millió forintot) adott egy licitáló, Miley Cyrus egyik ruhájáért, amelyet a Hannah Montana tévésorozatban hordott, 700 dollárt (206 ezer forintot) fizettek.

Michael Jackson két kalapja 4500 dollárért (1,3 millió forintért) kelt el.  • Tippek
  • Lakáshitel