Robbant a celebbomba, folytatódik a Tóthok harca

2021.02.02. 20:47

Kiderült, hogy van egy olyan Facebook-csoport, ahol magyar sztárok magyar sztároknak szólnak be, vagy éppen gúnyolják ki egymást. Tóth Andi az Instagram-oldalán osztotta meg a képet, ahol Tóth Gabi éppen az egyik #reklám posztjában szólt be neki, hogy mutasson példát a fiataloknak, és ne tequilával kezdje a reggelét.

Tóth Andi ezután a közösségi oldalán robbantotta a bombát, miszerint Tóth Gabi durván betámadta őt. Andi egy tequila reklámozásához készítette a képet, amit Gabi erősen nehezményezett.

Kapcsolódó

Curtis üzent Tóth Gabinak: Inkább magával foglalkozzon

A rapper beszélt arról, hogy lassan az összeköltözés is szóba kerülhet szerelmével, Barnai Judittal, de üzent még Tóth Gabinak is.

Van, akinek kávé nélkül nem indul a napja, Andikának tequila nélkül nem megy 20 évesen… bravo… jó üzenet a fiataloknak… imitálj spermiumot az arcodon a reggeli kávés tequiláddal.

Ezt persze Tóth Andi sem hagyta szó nélkül, de nem váratott magára sokáig a viszonválasz sem.

Akit kétszázezren követnek, ne reklámozzon alkoholt, és ne reklámozza, hogy ezt issza a reggeli kávéjához, mert azzal azt üzeni, hogy a fiatalok is akkor lesznek menők, ha ezt isszák. Imádkozni fogok érte, hogy rájöjjön, ez az út nem jó, amin jár, és imádkozni fogok azért, hogy ezeket a felületeit, amiket ennyien követik, azokat egy jó üzenetre és a tehetségére használja

 írta Tóth Gabi az Instagram-oldalán.

Kapcsolódó

Eléggé lenyúlták a menedzserei az X-Faktor-nyertest

Nyolcvanszázalékos jutalékot felszámolni – ehhez azért kell bőr az arcokra.