Hazai artistadinasztiákat mutat be a Fővárosi Nagycirkusz új online műsora

2021.02.03. 15:49

A 131 éves múltra visszatekintő Fővárosi Nagycirkusz új épületének 50. évfordulóját egyedülálló programokkal ünnepli az intézmény. A különleges évforduló jegyében mutatják be a cirkusz új, tavaszi műsorát, a Dinasztiák című produkciót, amely a világhírű magyar artistaművészet előtt tiszteleg.

cirkusz.PNG
Fotó: Maciva

A február 13. és április 18. között háromhetente változó műsor keretein belül több mint 70 kiváló hazai artista díjnyertes produkcióit láthatja a közönség. Az  új műsorban fellép többek között a Porond Ifjú Csillaga-díjas, Guinness-rekorder Richter Kevin és csoportja új deszkaszámával, Váradi Éva lábzsonglőr és a Weiss Jr. csoport fliegende produkciójával. Nagy Ferenc és Németh Zsófia duplakarikával lép fel, a Duo Fossett, Marton Lenke és Szabó Lilla négyese pedig karusszelszámmal készül.

A műsorban szinte az összes cirkuszművészeti zsáner látható lesz, a levegő-, zsonglőr-, akrobata, gyorsöltöző, görkorcsolya-, handstand és illuzionista produkciók mellett a  Donnert, a Richter és az Ádám cirkuszi dinasztiák tagjai közösen mutatnak be lovasakrobatikát. A Duo Richter kutyaszámmal,  Cersosimo Adele és Franco Damian Olivera papagájszámmal jelentkezik. A műsor rendezői, a Silver Power tagjai emelőprodukcióval vesznek részt az előadásban.