Így rázza Travolta a lányával

2021.02.04. 00:00

A vasárnapi, február 7-i Super Bowl döntő nem csak a szurkolókat, a hirdetőket is lázba hozza. Komoly cégek komoly reklámokkal készülnek, hogy a műsorszünetet izgalmas tartalmakkal töltsék meg.

Travolta ezúttal egy celebekkel teli reklám szereplője. A fűmagokat és egyéb kertészeti eszközöket forgalmazó cég hirdetése, amelyben táncra perdül, tulajdonképpen azt ecseteli, hogy Covid idején mennyire megnőtt a kert jelentősége. 

Ezt egy emberként állítja

  • a saját zöldségeket temesztő Martha Stewart, amerika kedvenc háziasszonya,
  • Leslie David Baker színész, aki a klasszikus BBQ-s amerikai prototípusát hozza a kisfilmben,
  • Carl Weathers színész, visszavonult profi amerikaifutball-játékos, aki a golfgyep minőségét próbálgatja,
  • Kyle Busch, a NASCAR pilótája, akit egy kis kerti fűnyíró traktorozás tesz boldoggá,
  • és Emma Lovewell fitneszoktató, a szabadban mozgás nagyszerűségét hirdető celeb is. 

Ha mindez kevés volna, várjuk ki a végét: csatlakozik hozzájuk Travolta és lánya, akik a kertben elhelyezett mobillal rögzítik TikTok-stílusú táncukat.

Ha Travolta táncra perdül, az önmagában hírértékű. Elég pár vicces mozdulat, máris a keresőszavak listájának élén találja magát.

Travolta legendás mozdulatait megcsodálhattuk a Grease-ben, a Szombat esti lázban, a Ponyvaregényben, nemrég egy másik reklámban, amelyben Samuel L. Jacksonnal szerepelt Télapóként. Táncos zsenije úgy hiányzik rajongótáborának, mint egy falat kenyér. Persze morzsákat azért szór a közönségnek, például Instagram-profilján. Itt nemrégiben lányával, Ellával perdült táncra, emléket állítva a tavaly, mellrákban elhunyt feleségének, Kelly Prestonnak, akivel a kedvenc időtöltésük mi más lett volna, mint egy kis közös tánc. Úgy tűnik, Travolta – mindannyiunk örömére – lányával viszi tovább a családi hagyományokat.