Szabó Zsófi férje sem csinált titkot belőle, hogy viharos a házasságuk

2021.02.10. 20:43

Szabó Zsófi színésznő rendkívül szomorú hírről számolt be nemrég. Részletesen mesélt ugyanis arról az útról, amely álomesküvővel kezdődött, és öt év házasság után végül váláshoz vezetett a férjével, Kis Zsolttal – emlékeztet a Ripost.

Kapcsolódó

A férj korábban már elmesélte, milyen típusú embernek tartja feleségét. A hisztik miatt Zsolt többször a kamerák előtt is keményen bírálta Zsófit.

Zsófi akkor hisztizik, amikor pánikba esik. Ha olyasvalamivel találja szemben magát, amit még nem csinált, és gyorsan kell megoldania. A hétköznapokban teljesen nyugodt, szelíd nő

– magyarázta akkor Zsolt. Zsófi pedig hozzátette, hogy nagy volt benne a megfelelési kényszer a férje iránt, ezért kezelte nehezen a helyzeteket.

Kapcsolódó

Barátai tartják a lelket Szabó Zsófiban

Az RTL Klub műsorvezetője négy év házasság után szakított a férjével.

Nagy volt a tét, a megfelelni akarás. Szerettem volna a versenyben jól teljesíteni Zsolti előtt is. Persze a hétköznapokban is vannak kis civódásaink, vitáink, ami szerintem egészséges. Meg kell tanulni kezelni egymást

– magyarázta akkoriban Zsófi, aki hozzátette, hogy Zsolt számára a nagy ő, és talán még álmában sem gondolta, hogy öt évvel később elválnak az útjaik.

Kapcsolódó

Kitört a válásháború, újabb műsorvezető válik

Mádai Vivien a kevés együtt töltött idővel magyarázta a szakítást.