Kiszivárgott, hogyan ér véget 23 év után a Barátok közt

2021.02.11. 10:31

Nyár elején megszűnik az ország elmúlt bő két évtizedének legjelentősebb sorozata, a Barátok közt. A produkció méltó módon szeretné lezárni a közel 23 éve tartó történetet.

A Blikknek egy ismeretlen kiszivárogtatott egy 120 oldalas dokumentumot, amely állítólag számos igazán jó és meglepő sztorit tartalmaz.

A lap azonban a szerzői jogi törvény értelmében nem idézhet belőle. 

Annyit árultak el mindössze, hogy több izgalmas családi és magánéleti történettel és meglepő fordulatokkal készülnek lezárni az RTL Klub népszerű sorozatát, amely utolsó időszakában néhány korábban erősen meghatározó szereplő is feltűnik majd.

Kapcsolódó

A Barátok közt volt a 2000-es évek Szabó családja

Kalamár Tamás szerint az efféle végtelen sorozatnak már nincs jövője.

A lap megkereste a producert, hogy mit szól a kiszivárogtatáshoz, ám Ondruss Ilona titokzatosan válaszolt:

Az nem meglepő, hogy már most sokan kíváncsiak arra, mi lehet a Barátok közt utolsó epizódjában. Számos híres sorozatnál is szinte vadászat indult, hogy idő előtt kiderítsék, miként búcsúznak a karakterek, így kifejezetten hízelgő ez az érdeklődés. Azt viszont kicsinyes és szakmaiatlan dolognak tartom, ha valaki visszaél egy ilyen információval. A Barátok közt befejezésére egyébként több verzió készült, még nem lehet tudni, hogy melyik kerül majd képernyőre. Az biztos, hogy az utolsó epizódokban méltóképpen búcsúzunk el a nézőktől. Az is elképzelhető, hogy néhány régi szereplő is feltűnik.

A Blikk úgy tudja, hogy belső vizsgálat indult, hogy kiderüljön: hogyan juthatott ki bármilyen bizalmas információ a Barátok közt színfalai mögül.

Kapcsolódó

23 év után véget érhet a Barátok közt, már nem nézik annyian

A Barátok közt a legrégebben látható sorozat Magyarországon, 1998 óta sugározzák.