Hithű buddhisták lettek a Pityinger-fivérek

2021.02.12. 21:45

Dopeman és Kicsi Dope, polgári nevükön Pityinger László és Péter új útra léptek: teljes odaadással gyakorolják a buddhizmust.  A szabadszájú rapperfivérek néhány éve döntöttek úgy, hogy lediplomáznak, és így keveredtek a Tan Kapuja Buddhista Főiskolára. 

Azonnal magukévá tették a főiskolán hallottakat, úgy érzik mindig is a buddhizmus tanai szerint éltek, csak nem tudtak róla. Felülemelkedtek saját természetükön, és megtalálták lelki békéjüket. Legalábbis az RTL Klub Fókusz magazinműsorának riportja szerint. 

Dopeman, mint mondta, 2013-ban elengedte a sztárkodást, de a testvérpár nem fordított teljesen hátat a múltnak, mert hát nem is kell. Ahogy a riportban fogalmaznak, végigszórakozták az utóbbi húsz évet, csak akkor még „taoisták″ voltak és „a méreg útját járták″. 

Azért a meditálás sem egy olyan egyszerű dolog,  öt perc után megfájdul Kicsi Dope sarka, de nem úgy tűnik, hogy bánja a folyamatot, még a járásában is a tudatosságot gyakorolja. 

A képzés sem ma kezdődött:  Kicsi Dope az idén diplomázik, Dopeman pedig oklevéllel a zsebében már a mesterképzésen gondolkodik.   • Hírek
  • Lakáshitel