Harry és Meghan: Mindennek vége!?

GettyImages-1060237972
2021.02.15. 09:33
Alig pár órával a nagy, brit babaváró bejelentés után itt a legújabb ausztrál szalagcím: Harry és Meghan szakítanak(?)!

Most akkor mi az igazság? A brit The Guardian honlapján jelent meg az a cikk, amely szerint az ausztrál New Idea magazin címlapján, az örömhír napján született egy letaglózó beszámoló, miszerint a hercegi pár második gyermekük születése ellenére (is) szétválik. 

A női magazin hétfői címlapja szerint Harry herceg és Meghan Markle csupán órákkal az előtt dobták be a törölközőt, mielőtt a terhességük híre bombaként robbant volna a világsajtóban.

Mindennek vége!

– áll az álompár 2018-as (széttépett) esküvői fotója a színes borítón.

Hivatalos palotai nyilatkozat.

Nos, mennyire lehet hivatalos, ha eddig semmiféle konkrét bejelentésről, mindössze spekulációkról olvasni? Ki tudja… Az uralkodócsalád és a média se veled, se nélküled kapcsolatát elnézve bármi lehetséges. 

A New Idea szerint Harry kezdi megbánni a 2020 elején tett kijelentését, miszerint különválna az uralkodócsaládtól. Talán ebben is a királynő keze van, és a herceg meg a felesége Lady Diana sorsára jutnak? Erzsébet ugyanis elmondta, hogy a fele-fele megoldás nem játszik: vagy maradnak, vagy teljesen eltávolodnak az uralkodócsaládtól. 

39285330-9260005-image-m-12 1613335973114
Fotó: New Idea

Harry és Meghan Londonba visszatérve kompromisszumra készül, de a szakértők szerint kicsi az esély arra, hogy a királynő olyan köztes megoldást találjon ki, amely mindkét fél számára kielégítő és jövedelmező lehet. 

(És még valami: a The Hollywood Gossip nevű pletykalap már február 9-én pedzegette a szakítást

Ön szerint akkor most mi a helyzet?