Meghalt Hegedűs Márta fotóriporter

2021.02.18. 11:27

A 39 éves, háromgyermekes fotóriporter édesanya halálhírét szerda este férje osztotta meg a Facebookon.

Hegedűs Márta súlyos betegséggel küzdött, 2019-ben méhnyakrákot diagnosztizáltak nála. Miután a műtét, a kemoterápia és a sugárkezelés sem segített, kiderült, hogy speciális immunterápiára lenne szüksége, amely azonban nem felel meg az állami támogatás feltételeinek.

A család, hogy összegyűjtse a pénzt a közel 17 millió forintos kezelésre, 2020 júniusában adománygyűjtést indított a Facebookon. Ahogy akkor az Index is megírta, egy nap alatt 20 millió forint gyűlt össze a fotóriporter édesanya kezelésére. Ez végül hatástalannak bizonyult.

Kedves Barátok, Ismerősök! Márti ma hajnalban elment közülünk. Az utolsó pillanatig küzdött a betegséggel, hihetetlen erővel próbált az életbe kapaszkodni, hogy minél tovább együtt maradhasson imádott gyermekeivel, Lilivel, Danival, Tomival, a családjával és Veletek. Mindenkinek köszönjük, aki bármilyen formában támogatta Márti kezelését, elmondhatatlanul sok erőt adott neki az a rengeteg segítség és szeretet, amit Tőletek kapott. Sajnos az utolsó hetekben már tudtuk, hogy el fog jönni ez a pillanat, de most nagyon nehéz felfogni, elfogadni, hogy nincs már velünk! Márti, nagyon hiányzol!

– búcsúzott Hegedűs Mártától férje a közösségi oldalon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport