Eszter, Eliza
EUR 382,24 Ft
USD 356,28 Ft
14 °C
24 °C

Cindy Crawford ötvenöt évesen is szexbomba

cindy
2021.02.20. 17:20

Sokaknak a modellszakma egyet jelent Cindy Crawford nevével, aki egyike volt a 80-as végén és a 90-es években a legmeghatározóbb nőknek, akik nemcsak a szakmájukat változtatták meg, hanem egy új női ideált is létrehoztak személyiségükkel.

Az amerikai hölgy karrierjét Victor Skrebneski fotós indította be igazán, aki nagy sikerű képeket készített róla. A modell sajátossága volt az arcán lévő kis anyajegy, ami pluszkülönlegességet kölcsönzött a külsejének.

A világ legkeresettebb modellje volt Cindy, aki nem csak a legnagyobb divattervezőkkel dolgozhatott, de a legmagasabban jegyzett divatmagazinok címlapjain tűnt fel,

nem utolsósorban ezzel óriási összegeket keresve.

Ezt csak tovább fokozta, 

mikor 1988-ban levetkőzött a Playboy magazinban, amivel ellentmondásossá vált a modellvilágban.

Kipróbálta magát televíziós műsorvezetőként, színésznőként, számos fürdőruhanaptárat, illetve fitneszvideót adott ki. 

Néhány évig Richard Gere színész felesége volt, majd hozzáment 1998-ban Rande Gerberhez, akitől két gyermeke született, fia, Presley Walker és kislánya, Kaia Jordan Gerber. Ki hinné, hogy a kétgyermekes anyuka már ötvenöt éves?

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla