Bosszúból szivárogtathatták ki a Barátok közt befejezését

2021.02.25. 18:50

Vélhetően bosszúból szivárogtatták ki a Barátok közt befejezésének történetét – írja a Blikk.  A 120 oldalas anyagot egy ismeretlen e-mail-címről küldték el több médiumnak – köztük a Blikknek is –, ők viszont a szerzői jogok védelme érdekében nem közölték le a történet tartalmát.

Ondruss Ilona, a sorozat producere úgy nyilatkozott, hogy véleménye szerint a stáb valamelyik tagja akar ezáltal kicsinyes bosszút állni a Barátok közt befejezése miatt. Hozzátette: az ügyben belső vizsgálat is indult. 

A Barátok közt stábja mintegy ötven főből áll, viszont az adminisztrátorokkal és a gyártást segítőkkel kiegészítve mintegy százan vesznek részt a produkcióban. Így a vizsgálat akár hosszabb ideig is eltarthat majd.

A feltételezések szerint a tettes nem a szereplők közt lehet. Közülük ugyanis többen is elmondták a Story magazinnak, hogy egy-két héttel előre kapják csak meg a cselekmény történetét, illetve a szövegkönyvet.

Olyanok vagyunk, mint egy család. 22 éve dolgozunk együtt, el nem tudom képzelni, kinek állhatott ez érdekében

– mondta az egyik szereplő. Hozzátette: náluk is „érvényes a mondás, hogy nem harapunk abba a kézbe, amelyik kenyeret ad.

De úgy tűnik, valaki nem kapott kenyeret.” 

Egy másik, a gyártási háttérmunkásokat jól ismerő forrás eközben arról beszélt, hogy „Sokan haragszanak az RTL Klubra, hogy megszűnik a munkájuk”. 

A szivárogtató olyan illető lehet, aki vastagon benne van a sorozat készítésében

– vélte. 

Az elkövetőre  – ha kiderül a személyazonossága – üzleti titok megsértése miatt

akár 3 év börtönbüntetés is kiszabható.