Zombijárvány után rabolják ki Las Vegast a zsoldosok

2021.02.27. 06:27

Megérkezett Zack Snyder új zombis filmjének első hivatalos magyar nyelvű előzetese. A film A halottak hadserege címet kapta − tudjuk meg a Netflix YouTube-csatornájáról.

A film főbb szerepeit Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Raúl Castillo, Michael Cassidy és Garret Dillahunt kapták.

A rövid előzetes látványosan sejteti a film apokaliptikus hangulatát. A történet szerint egy zombijárvány után Las Vegasban zsoldosok egy csoportja mindent kockára tesz, amikor bemerészkednek a karanténzónába, hogy végrehajtsák a valaha volt legmerészebb rablást.

A filmet a Netflix szolgáltatóján keresztül május 21-től tekintheti meg a közönség.

A rendező ezenközben az Igazság Ligájából is elkészítette a saját változatát. A rajongók ezt lényegében addig követelték a produkció tulajdonosaitól, hogy úgy döntött a stúdió, hogy az HBO Maxon 2021 márciusában bemutatják. Az eredeti terv az volt, hogy a négyórás filmet minisorozatban teszik közzé, ám egy Twitter-beszélgetésben már arról esett szó, hogy egész estés mozira számíthatunk, ami az előzetesek alapján legfeljebb a címében fog hasonlítani a 2017-ben bemutatott verzióra.