Sokkolta Medveczky Ilonát, hogy múmiaként parodizálták

2021.03.04. 07:12

Sosem volt még olyan optimista és vidám Medveczky Ilona, mint a nyolcvanadik születésnapján  írja a Blikk. A revü királynője csütörtökön ünnepli a jeles évfordulót, s bár sosem foglalkozott az őt ért negatív kritikákkal, a közelmúltban igen rosszul érintette, hogy egy tévés paródiában múmiaként ábrázolták őt. Mint mondja, méltatlan ez a bánásmód:

A szakmámhoz hozzátartozott, hogy mindig kifogástalan külsővel mutatkozzak a közönség előtt, ez így is volt mindig. Fontos számomra a külső, ha valahol megjelenek, akkor kiteszek magamért. A gerincemet azonban megviselte a több évtizedes kemény munka, ez a szakma sok lemondással járt. Ám az, hogy igénytelen, aszott múmiának állítottak be, valóságos sokként ért. Nem értettem. Véletlenül kapcsoltam arra a csatornára, amelyen éppen rajtam viccelődtek. Komolyan nem fogom fel... Annyi mindent tettem le az asztalra, ezek a fiatalok mégis a szájukra vesznek, ismeretlenül. Igaz, én sem ismerem őket. Pedig szeretem a humort és értem a poént, de ebben nem látok semmi intelligenset.

Kapcsolódó

Mi köze Sissi menyasszonyi ruhájának Medveczky Ilona fellépőruhájához?

LED-lámpás kosztüm, menyasszonyi ruhából átszabott miseruha, Kádár-kori estélyik: a csillogó ruhák sztoriját bemutató kiállítás a divatrajongóknak kötelező.  • Tippek
  • Személyi kölcsön