Nem folytathatja az Exatlont a cselgáncsbajnok

ERK8774
2021.03.10. 11:05
Szabó Franciska két hete sérült meg, az orvosok úgy döntöttek, nem térhet vissza a versenybe.

Az Exatlonban eddig sem volt hiány érzelmekben, de ma este valószínűleg a műsor történetének eddigi legfelkavaróbb epizódja kerül képernyőre. Az események főszereplője Szabó Franciska lesz, aki U23-as korcsoportban cselgáncs Európa-bajnok volt, és a műsor egyik legkedveltebb szereplőjének számít. Két héttel ezelőtt azonban baleset érte, amely a Bajnokokat és a Kihívókat is megrázta. A sportolónő egy elvétett lépés után lezuhant az akadályról, és 

olyan súlyosan megsérült, hogy mentő vitte kórházba. 

Az elmúlt napokban a cselgáncsozó a gyógyulásra koncentrált, azonban egy újabb vizsgálat alapján az orvosok úgy döntöttek, nem folytathatja tovább a versenyt. Mindezt Palik László közli vele a TV2 sportrealityjének ma esti adásban, amelyből az is kiderül, miként omlik össze Franci a hír hallatán, és hogyan reagálnak a Bajnokok az egyik legfontosabb csapattársuk elvesztésére.

De az érzelmi hullámvasút ezzel még nem ér véget, ugyanis ma este az eddigi legfontosabb tétért kell megküzdeniük a Bajnokoknak és Kihívóknak. A Dominikai Köztársaságban töltött közel két és fél hónapnyi teljes elzártság után a mai győztes csapat tagjai ugyanis végre hazatelefonálhatnak a szeretteiknek. 

A kérdés csak az, mennyire borítja fel az erőviszonyokat Szabó Franciska távozásának híre, és melyik csapat képes úrrá lenni az érzelmein, és nyeri meg a régóta várt videóhívás lehetőségét.

(Borítókép: Szabó Franciska az Exatlon tévéműsorban. Fotó: TV2)