Évi százhúsz fellépése volt, most az online oktatás határozza meg Judy napjait

2021.03.14. 20:12

Kíváncsi lennék, a baleset nélkül mi lenne ma azzal a csak a külsőségekkel foglalkozó testképzavaros lánnyal, aki voltam. Aki csontsoványan is kövérnek látta magát, és sehogy sem felelt meg magának − nyilatkozta a Borsnak Judy, aki úgy érzi, hogy az autóbaleset formálta olyanná, amilyennek ma ismerjük.

Az énekesnő igyekszik pozitívan hozzáállni a jelenlegi nehéz járványhelyzethez, bár az online oktatást plusz kihívásnak tekinti. Mint mondta, nehéz az élete a színpad nélkül, hiszen évi százhúsz fellépése volt. A családot viszont nem viselte meg anyagilag a járvány, ugyanis férje egészségügyi termékekkel foglalkozik. Judy azt is elárulta, hogy nagyon szeret anyuka lenni, de nem vállalna még egy gyereket.

Ma is fontosnak tartja a külsejét, és két kép közül ő is az előnyösebbet választja a közösségi oldalakra, de nem érdekli a mai retusvilág és a nem létező Insta-tökéletesség. Sokan a családból kislányában, Majában a fiatalkori Judyt látják, ő azonban inkább a természetében vélte felfedezni a kettejük közötti hasonlóságot.