Harry és Meghan: válóper a láthatáron?

GettyImages-880237670
2021.03.17. 16:42
Samantha Markle párterapeutává avanzsált, szerinte Meghan és Harry napjai meg vannak számlálva.

Meghan Markle féltestvére, Samantha minden, csak nem bizakodó, ha húga Harry herceggel kötött házasságáról van szó. Sokaknak már az is zavaró lehet, hogy ilyen nyíltan beleszól a hercegi pár életébe, de úgy tűnik, Samantha tényleg az a bizonyos minden lében kanál nő. Olyannyira, hogy a rosszindulatúnak titulált nővér azt állítja, Meghan és Harry útjai hamarosan akaratlanul is szétválnak.

Samantha Markle szerint Meghan és Harry a vesztükbe rohannak. A nő úgy látja, ha húga és a herceg nem vesznek részt párterápián annak érdekében, hogy megmentsék a házasságukat, és nem teszik jóvá azt a sok baklövést, amit a királyi család ellen vétettek, mindennek vége közöttük.

Az állítások valóságalapja megkérdőjelezhető, pláne úgy, hogy Samantha Markle is csak gondolja (vagy inkább remélni meri?), hogy Harry herceg már a válóperen töri a fejét. Meghan Markle állítólag egy hazug nőszemély, így nem is csoda, hogy a herceg ráunt a szeszélyes nejére. 

Samantha Markle annak ellenére hatalmas erőbedobással és aktivitással kommentálja a hercegi pár mindennapjait, hogy köztudott: évek óta nem áll kapcsolatban sem a féltestvérével, sem pedig az uralkodócsaláddal.

Samantha Markle a múlt héten már hátba támadta Meghant, ugyanis szerinte a hercegné narcisztikus személyiségzavaros, és önként taszította el magától a családját. A sussexi hercegné az Oprah-interjúban leszögezte, hogy közel két évtizede nem találkozott a testvérével, ám Samantha szerint ez hazugság.

A két testvér apja, Thomas Markle is megszólalt. A férfi úgy gondolja, hogy Meghan nem lett volna depressziós, és nem akart volna öngyilkos lenni, ha nem bántja őt a tudat, hogy „felnyomta” a saját családját.

Meghan Markle válaszol
Bennfentesek szerint Meghan hallani sem akar a nővéréről, és egyáltalán nem érdekli, hogy Samantha miket mond a háta mögött.

Meghant nem érdekli Samantha mondandója. Próbál felülkerekedni rajta, és igyekszik nem foglalkozni a hírekkel. Úgy tesz, mintha évek óta nem lenne közöttük semmiféle kapcsolat. Sőt, Meghant és a csapatát nemcsak a nővér, de az apa meséi, valamint a sajtónak eladott hírei sem foglalkoztatják. A hercegnét eleinte nagyon felzaklatta, amikor az apja elkezdett nyilatkozni a médiának. Próbál túllépni a témán. Túl sok minden történt azóta, Meghan ezentúl csak a jövőjére és a herceggel közös kapcsolatára szeretne fókuszálni ahelyett, hogy a múlton rágódna 

mondta el a pár ismerőse a new! magazinnak.

 (Borítókép: Harry herceg és Meghan Markle 2017. november 27-én. Fotó: Samir Hussein / Samir Hussein / WireImage)