Erőszakkal vádolják Armie Hammert

2021.03.19. 12:18

Erőszak miatt indít vizsgálatot a Los Angeles-i Rendőrkapitányság Armie Hammer ellen. A 24 éves Effie azt állítja, hogy az amerikai színész négy órán keresztül erőszakoskodott vele még 2017-ben − írja a Daily Mail.

A megismerkedésükről és az azt követő erőszakos megnyilvánulásokról a nő videóban beszélt, miután a színész ügyvédje azt állította, hogy minden közös beleegyezéssel történt. Mint azt Effie elmondta, húszéves korában ismerte meg a színészt a Facebookon, és azonnal beleszeretett. Szerinte a színész folyamatosan manipulálta, miközben egyre erőszakosabbá vált.

Mentálisan, érzelmileg és szexuálisan is bántalmazott

− mondta könnyes szemmel a lány, aki a 2017-es esetről részletesen beszélt. Elmondása szerint négy órán keresztül erőszakoskodott vele Los Angelesben, megerőszakolta, többször a falnak verte a fejét, és lovaglópálcával ütötte a lábát, ami miatt napokig fájt minden lépése. Négy órán keresztül próbált szabadulni, de nem tudott. Azt hitte, meg fog halni − mondta Effie a videóban, aki teljesen sokkot kapott az események után, mert nem hitte el, hogy valaki, akit szeret, ilyet tett vele.

Nem ez az első alkalom, hogy a színészt erőszakossággal vádolják. Korábban az exe nyilatkozta, hogy Hammer többször fantáziált arról, hogy eltörné és megenné a bordáit, mint egy barbecue-t. Ezután kezdtek el jönni sorra a nyilatkozatok Armie Hammer ellen, akit azóta vádoltak már kannibalizmussal, bántalmazással és erőszakkal is. Bizarr szexuális szokásairól pedig még többen nyilatkoztak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport