A kis Gianni már tésztázna

2021.03.25. 16:00
Féléves kisfia, Gianfranco Máté szerinte 100 százalékban Gianni, máris olaszos vonásokat mutat.

Ismeretlen oldalát mutatta meg a Családvarázs legújabb részében Gianni Annoni, aki többnyire olaszos könnyedséggel jelenik meg a nyilvánosság előtt, lazán elviccelve a legkomolyabb témákat is. A szakács, étterem-tulajdonos azonban teljesen megváltozott kisfia hat hónappal ezelőtti érkezése óta, akit élete legnagyobb ajándékának tart. A kis Gianfranco Máté szerinte 100 százalékban Gianni, máris olaszos vonásokat mutat, látszik rajta, hogy félévesen is tésztát enne, ha tehetné.

Az interjúban, amelyben a családi albumukból is bemutatnak fotókat, feleségéről, Debreczeni Zitáról képtelen elérzékenyülés nélkül beszélni. Mint fogalmaz, az édesanya az életét adja oda a gyermeknek, ennél szebb, méltóbb pillanat nem létezik egy férfi számára. Könnyek között kérdezi:

El kell magyarázni, miért kell szeretni egy nőt?

Anyának lenni a legszebb, legnemesebb emberi szerep – vallja.

Gianni szerencsésnek tartja magát, mert szeretetben nőtt fel, és hisz abban, hogy ez a legfontosabb dolog, amit a gyermeküknek adniuk kell. Apaként igyekszik helytállni a pelenkázóasztal mellett is, fürdet, etet, és annyi időt próbál a családjával tölteni, amennyit csak lehet.