Óriási sikert aratott a Senki című akcióthriller

2021.03.28. 20:04

A Senki című akcióthriller 6,7 millió dolláros bevétellel vezeti a hétvégi mozis kasszasikerlistát az Egyesült Államokban – írja az MTI.

Az Ilya Naishuller rendezte thrillerben Bob Odenkirk egy visszafogott temperamentumú elővárosi apukát alakít, aki kíméletlen bosszúhadjáratot hirdet, miután betörnek az otthonukba. A produkciót jól fogadta a kritika és a közönség is. A 16 millió dollárból forgatott filmre további 5 millió dollár értékben váltottak jegyet a világ többi részén, így már premierhétvégi bevétele megközelítette a gyártási költségeket – írják.

Bár a Senki könnyedén megnyerte a bevételi versenyt a nyitva tartó mintegy 2500 amerikai vetítőteremben, a hétvége igazi győztese a Godzilla vs. Kong, amelyre 28 országban 121 millió dollárért váltottak jegyet. Csak Kínában 70,3 millióért, ami ott az eddigi legnagyobb nyitóhétvégi bevétel egy nem helyben gyártott film esetében. A szörnyfilm szerdán debütál az Egyesült Államokban. Az elmúlt hetek listavezetője, a Raya és az utolsó sárkány a második helyre csúszott vissza a kasszasikerlistán, míg a harmadik helyen a Tom és Jerry egész estés élőszereplős-animáció hibridje végzett.