Befejeződött a Lucifer forgatása

2021.04.02. 15:19

Tom Ellis, aki a sorozatban a címszerepet alakítja, Instagram-oldalán tett közzé egy fotót búcsúajándékáról, ami egy gravírozott öngyújtó a színész és a sorozat életének két fontos dátumával: 2015. március 17. és 2021. március 29.

A Lucifer forgatásának legelső és legutolsó napja.

A sármos színészt a Lucifer az Újvilágban című sorozat tette világszerte ismertté, bár több nagyobb produkcióban is szerepelt már előtte, mégis a legtitkosabb vágyainkat kereső ördög testébe bújva hódította meg a nézők szívét.

A sorozat eredetileg három évadot élt meg a FOX-on, ahol elkaszálták, de a Netflix megmentette, és feltámasztotta. A történet időközben kicsit elfáradt, amiről már az Index is írt korábban, viszont még másfél évad hátravan a befejező epizódig.

Tavaly nyáron érkezett Netflixre az ötödik évad fele, amit a járványhelyzet miatt nem tudtak teljesen leforgatni, így a rajongóknak nyolc epizóddal kellett beérniük. Az alkotók nem árulták el, hogy mikor érkezik az évad második része, csak annyit lehetett tudni, hogy a hatodik évad forgatása után fejezik be az ötödik utómunkálatait.

Ahogy Tom Ellis kirakta a búcsúajándékáról készült képet, azzal párhuzamosan a Netflix bejelentette az ötödik évad második felének premierdátumát, ami 2021. május 28.

Ezzel a hírrel pedig talán enyhíteni tudták a Lucifer-rajongók szomorúságát.