Eszter, Eliza
EUR 382,81 Ft
USD 356,33 Ft
14 °C
24 °C

Megérkezett Budapestre Oscar Isaac és Ethan Hawke, a Margitszigeten csípték el őket

2021.04.12. 10:22

Már tavaly kiderült, hogy a Fekete Özvegy után tavasszal egy újabb Marvel-produkciót forgatnak Magyarországon, sőt januárban már azt is tudni lehetett, hogy a Moon Knight című sorozat főszereplője Oscar Isaac lesz. A színészt láthatta a közönség a Disney által gyártott Star Wars-trilógiában is, legutóbb egyébként a Dűne című film forgatása kapcsán járt Budapesten. 

Úgy tűnik, a stáb már hozzá is látott a munkálatokhoz, az RTL Klub szerkesztő-riportere ugyanis szombaton összefutott a produkcióban szereplő színészekkel a Margitszigeten.

Gosztonyi Zsolt az Indexnek elmondta:

AZ ÁRPÁD HÍDHOZ KÖZELI RÉSZEN TŰNT FEL OSCAR ISAAC ÉS ETHAN HAWKE, AMINT FUTÁS UTÁN ÉPP EGY PAD MELLETT NYÚJTOTTAK.

A tévés azonnal odament hozzájuk, hogy megkérdezze, készíthetne-e egy közös képet velük, amire a színészek igent mondtak. Azt is megtudakolta, mi járatban vannak Budapesten – így derült ki, hogy filmet forgatnak, egészen pontosan „mozitörténelmet csinálnak”. 

View this post on Instagram

A post shared by Zsolt Gosztonyi (@djnuklear)

A Moon Knight című sorozatot várhatóan 2022 nyarán láthatják a nézők a Disney+ streaming oldalán.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla