Eszter, Eliza
EUR 382,88 Ft
USD 357,04 Ft
14 °C
24 °C

Apa lett a Reszkessetek, betörők! Kevinje

GettyImages-1159097421
2021.04.13. 07:28

Meglepetés! Apa lett Macaulay Culkin, a kisfia múlt hétfőn született Los Angelesben. A baba és az édesanya, Brenda Song is remekül vannak.

A kisfiú a Dakota nevet kapta a szüleitől, és nem csupán azért, mert tetszett nekik. Így hívták ugyanis a színész nővérét, aki 2008-ban hunyt el tragikus balesetben. Harmincéves volt, amikor Los Angelesben sétált, és elütötte egy autó. Mivel a Dakota név lányoknak és fiúknak egyaránt adható az Egyesült Államokban, Culkinék számára nem is volt kérdés, hogyan nevezzék el a kicsit – írja Perez Hilton portálja.

Hihetetlenül boldogok vagyunk

– fogalmazott Macaulay Culkin, a Reszkessetek, betörők! Kevinje az Esquire magazinban.

Ő és Brenda Song egyébként egy indie film, a Changeland forgatásán ismerkedtek meg 2017-ben, és még ebben az évben összejöttek. Időről időre elmondták, mennyire remek a kapcsolatuk. Tavaly már gondolkoztak a gyerekvállaláson, és Dakota érkezésével most megtapasztalhatják a szülői örömöket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla