Karácsonyi malackodás - erről szól J. K. Rowling új gyerekkönyve

2021.04.13. 16:00 Módosítva: 2021.04.13. 16:00
Jön Rowling új regénye, igaz, addig még sokat kell várni, októberben azonban már karácsonyi hangulatba ringathatjuk magunkat a sorai által.

2021. október 12-én több mint 20 országban egyszerre jelenik meg J. K. Rowling legújabb, gyerekeknek szóló regénye, a The Christmas Pig. A történet a Harry Potter sorozat óta az első, amelyet kifejezetten a gyermekközönségnek írt az írónő.

A The Christmas Pig J. K. Rowling első gyermekregénye a Harry Potter óta. Bár tavaly Az Ickabog című meséjét világszerte elérhetővé tették a gyermekek számára, az a történet még a legendás regénysorozat előtt született.

A The Christmas Pig egy szívmelengető, mágikus, és izgalmas történet barátságról, és a szeretet erejéről. A történet főszereplője egy kisfiú, és az ő kedvenc játékmalaca, aki mindig vele volt, jóban, rosszban. Ám egyszer csak valami szörnyűség történik, a kis barát eltűnik, épp karácsony éjjelén, a csodák éjszakáján. Akkor, amikor még a játékok is életre kelhetnek... Ám Jack legújabb játéka merész tervet eszel ki, így együtt indulnak egy varázslatos útra, hogy megmentsék a fiú legjobb barátját.

Az önálló történet nem kapcsolódik J. K. Rowling korábbi munkáihoz, 8 éves kortól ajánlott. A könyv keménytáblás formátumban jelenik meg, Jim Field díjnyertes illusztrátor fekete-fehér rajzaival. A magyar kiadást az Animus Könyvek kiadó gondozza.  • Tippek
  • Bankszámla