Erik, Alexandra
9 °C
18 °C

Online bemutatóval ünnepelt Michael Kors

2021.04.21. 06:37

A Broadway világa előtt tisztelgett 40. évfordulós online bemutatójával Michael Kors amerikai divattervező, akinek legújabb őszi−téli kollekciója a New York-i színházi negyedben eltöltött éjszaka hangulatát idézi meg – írja az MTI.

A bemutató nyitányaként a tervező a Times Square-ről köszöntötte a divatrajongókat, ahol arról beszélt, hogy a járvány mekkora csapást mért a Broadwayre. Ezután a New York-i színházi negyed sztárjai meséltek az Actors Fund nevű jótékonysági szervezetről, amely a színházi előadóknak és a kulisszák mögött dolgozóknak nyújt támogatást. Az előre felvett divatbemutatón mások mellett Naomi Campbell, Helena Christensen és Bella Hadid vonultak végig az éjszakai fényekkel kivilágított Times Square egyik utcáján.

A kollekciójában elegáns munkahelyi viseletek keverednek csillogó estélyi ruhákkal, de a divattervező leporolta a márka néhány ikonikus szettjét is, amely mindegyikéhez a történetét rejtő QR-kód is készült.

Az elmúlt évben volt alkalmam végiggondolni a pályafutásom negyven évét, az egész utazást, az embereket, akiket megismertem, a helyeket, ahová eljutottam, az összes kollekciót, rengeteg mindent kell feldolgozni. De boldog vagyok, a korlátozások alatt megtapasztalt kevés jó dolog egyike az volt, hogy szerintem ma már mindnyájan nagyobb megbecsüléssel fordulunk egy sor dolog felé

− mondta Michael Kors.